MEIDÄN TIIMI

Meidän iloiseen, mutta rautaiseen, tiimiimme kuuluu osteopaatteja, hierojia sekä ravinto- ja kuntovalmentajat.
Henkilöesittelyt alla!
Koulutettu Hieroja Järvenpää

Olen koulutukseltani lopputyötä vaille valmis ortopedinen osteopaatti. Olen myös Valviran laillistama urheiluhieroja, liikuntaneuvoja sekä FAF-kuntosaliohjaaja.

Käytän työssäni monipuolisesti eri tekniikoita kuten mobilisointia, klassista hierontaa, urheiluhierontaa sekä fasciakäsittelyjä.

Olen luonteeltani positiivinen ja työssäni tunnollinen. Ihmisten kanssa työskentely on työni parhaimpia puolia.

Vapaa-aikani käytän mieluusti tanssiparketilla, koiran kanssa lenkillä tai kädet taikinassa.

Koulutettu Hieroja Järvenpää

Olen alkuperäiseltä koulutukseltani kauppatieteiden maisteri ja työskennellyt useamman vuoden toimistopainotteisessa työssä suurkaupungin kiireen keskellä. Kiinnostus kehon hyvinvointia ja terveyttä sekä ihmisläheisempää työtä kohtaan ajoivat minut lopulta kuitenkin urheiluhierojakouluun, jonka jälkeen vielä FIHF Ravintovalmentaja -koulutukseen.

Asiakkaani otan kehonhuoltajan työssäni vastaan aina yksilöinä tavoitteenani palvella juuri heidän kehonsa hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla. Vahvuuteni on niska-hartiaseudun jännitystilojen ja päänsärkyjen hoidossa. Hoidan myös purentalihaksia.

Arvoihini kuuluvat rehellisyys, avoimuus sekä huolenpito ja työni ehdottomasti paras tulos on tyytyväinen asiakas.

Koulutettu Hieroja Järvenpää

Olen koulutukseltani koulutettu hieroja ja Voice massage -terapeutti. Klassisen, urheilu- ja Voice massage -hieronnan lisäksi erikoisosaamisenani on nivelten liikkuvuuden edistäminen, mobilisoiva hieronta sekä imukuppihieronta.

Olen työssäni keskittynyt erityisesti musiikin ja näyttämötaiteen ammattilaisten sekä äänityöläisten työperäisten vaivojen hoitamiseen. Hierontatyön lisäksi teen myös jonkin verran yksilöllisiä kuntovalmennuksia. Kuntovalmennukset suunittelen aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Minulle asiakkaan hyvinvointi ja tyytyväisyys työhöni on erityisen tärkeää. Työni pääperiaatteena onkin hoitaa jokainen asiakkaani hierojan eettisten periaatteiden mukaisesti käsillä, aivoilla ja sydämmellä.

Ihmisenä olen ystävien mukaan pirtsakka, punainen tarmonpesä. Vapaa-aikaani vietän usein ylösalaisin temppuillen trapetsilla ja renkaalla. Elämässä minulle on tärkeää vapaus tehdä itselleni merkityksellisiä asioita ja viettää aikaa läheisten ja ystävien kanssa. En kanna liikaa huolta huomisesta, vaan nautin elämisestä juuri tässä ja nyt!

Työnkuvani on vuosien ajan ollut yhdistelmä hoitotyötä ja alan opiskelijoiden kouluttamista. Vahvuuteni on niskaperäisten huimaus- ja päänsärkytilojen hoito ja diagnosointi, sekä alaraajojen neurologia josta suoritin opinnäytetyöni. Intohimoni on uuden oppiminen ja itseni haastaminen, olen opiskellut työn ohessa jotain lähes aina. Olen osteopaatti, klassinen- ja urheiluhieroja sekä vauvahieronnan ohjaaja. Opiskelen parhaillaan työni ohessa fysioterapeutiksi. 

Olen erikoistunut ortopediseen osteopatiaan, jossa hoito pohjautuu tarkkaan kliiniseen tutkimukseen. Tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitomuotona käytän erilaisia pehmytkudosten hoitotekniikoita, sekä nivelten mobilisaatio- ja manipulaatiotekniikoita. Fixme:ssä teen osteopaattisten hoitojen lisäksi klassista- ja urheiluhierontaa, sekä vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa ja sen ohjausta vanhemmille. 

Juri Anissimov

Opiskelin itseni urheiluhierojaksi Helsingin Hieronta-Akatemiassa, josta valmistuin vuonna 2016. Erikoisosaamisena minulla on nivelten liikkuvuuden edistäminen. Hoidoissani käytän klassisen- sekä urheiluhieronnan tekniikoiden lisäksi mobilisointia. Jokaista asiakasta käsittelen yksilönä sekä heidän omien ongelmien ja tarpeiden mukaisesti.

Olet sitten urheilija, fyysistä työtä tekevä, toimistotyöntekijä tai muuten vaan rentoutumisen tarpeessa oleva, olet tervetullut hoitoihini! Sopimuksen mukaan teen myös koti- ja yrityskäyntejä.

Omiin harrastuksiini kuuluu Crossfit, jota harrastan lähes päivittäin.

Pauliina Pitkälä

Olen koulutukseltani reflexologi eli koko kehon vyöhyketerapeutti, GuaSha-hoitaja sekä perushoitaja ja olen suorittanut myös vauvahierontakurssin. Olen perehtynyt kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja siihen kuinka esimerkiksi stressi vaikuttaa kehoomme. Tavoitteenani on auttaa asiakkaitani voimaan paremmin luonnollisilla ja lääkkeettömillä hoidoilla.

Hyvää oloa ja ihanaa yhteiseloa voi hakea monin tavoin. Minulle on tärkeää, että juuri sinä saat sen kaikista parhaimman hoidon, jossa saat nauttia hyvästä olosta ja kiireettömyydestä vielä pitkälle hoidon jälkeenkin.

Varaa aika kehollesi tästä!