MEIDÄN TIIMI

Meidän iloiseen, mutta rautaiseen, tiimiimme kuuluu osteopaatteja, hierojia sekä ravinto- ja kuntovalmentajat.
Henkilöesittelyt alla!
Koulutettu Hieroja Järvenpää

Marita Salminen

Osteopaatti, Koulutettu hieroja

Olen koulutukseltani osteopaatti, hieroja sekä liikuntaneuvoja. Olen suorittanut lukuisia lisäkoulutuksia, jonka lisäksi päivitän osaamistani vuosittain erilaisilla kursseilla. Vastaanotollani haastattelen, tutkin, hoidan sekä annan terapeuttisia harjoitteita erilaisiin kiputiloihin. Hoidoissani yhdistyvät hieronta, faskiamanipulaatio, nivelkäsittely, akupunktio, arpikudoshoito sekä terapeuttinen harjoittelu. Suunnittelen hoidon aina tarpeen mukaan.

Mielenkiintoni kohteina ovat erityisesti lasten ja nuorten tuki- ja liikuntaelinvaivat, neurologiset vaivat, alaselkäkipu, päänsärky ja huimaus, raskauden aikaiset kiputilat sekä pitkittynyt kipu. Vastaanotolleni voi tulla myös ilman mitään oireita, sillä koen arjen rentoutumisen tärkeänä osana palautumista ja yleistä hyvinvointia.

Koulutettu Hieroja Järvenpää

Taija Durante

Koulutettu hieroja, Ravintovalmentaja

Olen alkuperäiseltä koulutukseltani kauppatieteiden maisteri ja työskennellyt useamman vuoden toimistopainotteisessa työssä suurkaupungin kiireen keskellä. Kiinnostus kehon hyvinvointia ja terveyttä sekä ihmisläheisempää työtä kohtaan ajoivat minut lopulta kuitenkin urheiluhierojakouluun, jonka jälkeen vielä FIHF Ravintovalmentaja -koulutukseen.

Asiakkaani otan kehonhuoltajan työssäni vastaan aina yksilöinä tavoitteenani palvella juuri heidän kehonsa hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla. Vahvuuteni on niska-hartiaseudun jännitystilojen ja päänsärkyjen hoidossa. Hoidan myös purentalihaksia. Työni ehdottomasti paras tulos on tyytyväinen asiakas!

Koulutettu Hieroja Järvenpää

Anni Laaksonen

Koulutettu hieroja, Kuntovalmentaja

Olen koulutukseltani koulutettu hieroja ja Voice massage -terapeutti. Klassisen, urheilu- ja Voice massage -hieronnan lisäksi erikoisosaamisenani on nivelten liikkuvuuden edistäminen, mobilisoiva hieronta sekä imukuppihieronta. Olen työssäni keskittynyt erityisesti musiikin ja näyttämötaiteen ammattilaisten sekä äänityöläisten työperäisten vaivojen hoitamiseen. Hierontatyön lisäksi teen myös jonkin verran yksilöllisiä kuntovalmennuksia. Kuntovalmennukset suunittelen aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Minulle asiakkaan hyvinvointi ja tyytyväisyys työhöni on erityisen tärkeää. Työni pääperiaatteena onkin hoitaa jokainen asiakkaani hierojan eettisten periaatteiden mukaisesti käsillä, aivoilla ja sydämmellä. Ihmisenä olen ystävien mukaan pirtsakka, punainen tarmonpesä. Vapaa-aikaani vietän usein ylösalaisin temppuillen trapetsilla ja renkaalla. Elämässä minulle on tärkeää vapaus tehdä itselleni merkityksellisiä asioita ja viettää aikaa läheisten ja ystävien kanssa. En kanna liikaa huolta huomisesta, vaan nautin elämisestä juuri tässä ja nyt!

Mia Lindholm

Osteopaatti

Kiinnostuin ihmiskehon toiminnasta alunperin työskennellessäni ilma-akrobaattina, ja nälkä on vain kasvanut syödessä. Kouluttauduin ensin hierojaksi, sitten osteopaatiksi ja nyt opiskelen työn ohella fysioterapeutiksi. Toteutan työssäni erilaisten manuaalisten tekniikoiden lisäksi akuneulausta ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa. Suurin osa asiakkaistani ohjautuu luokseni perinteisten selkä- tai niska-hartiaseudun ongelmien vuoksi, mutta hoidan paljon myös purenta- kuntoutus-  päänsärky- ja huimausasiakkaita. Työni lähtökohdat ovat aina kunkin asiakkaan oma tilanne, tavoitteet sekä resurssit, pidän siitä, että minulla on aikaa perehtyä jokaiseen ongelmaan perinpohjaisesti kliinisten tutkimusten, sekä kattavan haastattelun avulla.

Omalla ajallani rämmin koiran kanssa pusikoissa, kiipeilen kankaalla ja salsaan kuin huomista ei olisikaan! Päiväni pelastaa pieni pala pullaa.

Maarit Tölli

Koulutettu hieroja

Olen koulutukseltani Valviran vahvistama koulutettu hieroja sekä lähihoitaja. Tällä hetkellä työskentelen päivätyössä lasten ja nuorten parissa koulunkäynninohjaajana sekä iltaisin teen hierontaa. Olen työskennellyt kuusi vuotta kuntoutuspuolella selkäydin- ja aivovammaisia hoitaen ja hieroen. Vahvuuteni on sosiaalisuus ja tietyllä tavalla rento ote työhön. Työni paras tulos on tyytyväinen asiakas!

Vapaa-aikana käyn pelaamassa pesäpalloa, lentopalloa sekä kuntosalilla.

 

Katariina Sirén

OsteopaattiKoulutettu hieroja

Olen osteopaatti, klassinen- ja urheiluhieroja, vauvahieronnan ohjaaja ja opiskelen viimeistä vuotta fysioterapiaa työni ohessa. Hoitoalan yrittäjyyden lisäksi olen toiminut pitkään hieronnan vastaavana opettajana yksityisellä ja julkisella puolella. Hoidan kaikenlaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja ja kiputiloja ja neuvon mielelläni vammojen ennaltaehkäisyssä sekä paremman toimintakyvyn löytämisessä. Erityisen paljon minulla on kokemusta niskaperäisten päänsärky- ja huimaustilojen hoitamisesta sekä erilaisista urheiluvammoista ja niiden jälkitiloista.

Hoidoissani käytän erilaisia pehmytkudostekniikoita sekä nivelten mobilisaatio- ja manipulaatiotekniikoita tarpeen mukaan. Minulta saat myös neuvoja omatoimiseen kuntoutumiseen ja hyvinvoivan tuki- ja liikuntaelimistön ylläpitoon esimerkiksi työperäisissä rasitustiloissa. Fixme:ssä teen osteopaattisten hoitojen lisäksi klassista- ja urheiluhierontaa sekä vauvahierontaa ja sen ohjausta vanhemmille. 

Markus Frigård

Koulutettu hieroja

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi kesällä 2020, jonka lisäksi olen suorittamassa urheiluhieronnan lisäopintoja. Minulla on pitkä urheilutausta mm. lukkopainin ja brasilialaisen jujutsun osalta, joita tällä hetkellä myös valmennan. Olen aikaisemmin nuoruudessani harrastanut myös rullalautailua sekä erilaisia palloilulajeja.

Oman harjoittelun ja sen yhteydessä sattuneiden loukkaantumisten myötä minulle on kehittynyt suuri kiinostus anatomiaa ja fysiologiaa kohtaan, jonka myötä olen tälle alalle hakeutunut. Harrastusteni ja hierojaopintojeni pohjalta olen harjaantunut erityisesti aktiiviurheilijoiden lihashuoltoon. Vastaanotolleni ovat kuitenkin tervetulleita kaikki, jotka kaipaavat lihashuoltoa!

Varaa aika kehollesi tästä!