MEIDÄN TIIMI

Meidän iloiseen, mutta rautaiseen, tiimiimme kuuluu osteopaatti, hierojia sekä ravinto- ja kuntovalmentajat.
Henkilöesittelyt alla!
Koulutettu Hieroja Järvenpää

Marita Salminen

Osteopaatti

Olen koulutukseltani osteopaatti, hieroja sekä liikuntaneuvoja. Olen suorittanut lukuisia lisäkoulutuksia, jonka lisäksi päivitän osaamistani vuosittain erilaisilla kursseilla. Vastaanotollani haastattelen, tutkin, hoidan sekä annan terapeuttisia harjoitteita erilaisiin kiputiloihin. Hoidoissani yhdistyvät hieronta, faskiamanipulaatio, nivelkäsittely, akupunktio, arpikudoshoito sekä terapeuttinen harjoittelu. Suunnittelen hoidon aina tarpeen mukaan.

Mielenkiintoni kohteina ovat erityisesti lasten ja nuorten tuki- ja liikuntaelinvaivat, neurologiset vaivat, alaselkäkipu, päänsärky ja huimaus, raskauden aikaiset kiputilat sekä pitkittynyt kipu. Vastaanotolleni voi tulla myös ilman mitään oireita, sillä koen arjen rentoutumisen tärkeänä osana palautumista ja yleistä hyvinvointia.

Koulutettu Hieroja Järvenpää

Taija Durante

Koulutettu hieroja, Ravintovalmentaja

Olen alkuperäiseltä koulutukseltani kauppatieteiden maisteri ja työskennellyt useamman vuoden toimistopainotteisessa työssä suurkaupungin kiireen keskellä. Kiinnostus kehon hyvinvointia ja terveyttä sekä ihmisläheisempää työtä kohtaan ajoivat minut lopulta kuitenkin urheiluhierojakouluun, jonka jälkeen vielä FIHF Ravintovalmentaja -koulutukseen.

Asiakkaani otan kehonhuoltajan työssäni vastaan aina yksilöinä tavoitteenani palvella juuri heidän kehonsa hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla. Vahvuuteni on niska-hartiaseudun jännitystilojen ja päänsärkyjen hoidossa. Hoidan myös purentalihaksia. Työni ehdottomasti paras tulos on tyytyväinen asiakas!

Maarit Tölli

Koulutettu hieroja

Olen koulutukseltani Valviran vahvistama koulutettu hieroja sekä lähihoitaja. Olen työskennellyt aikaisemmin kuntoutuspuolella selkäydin- ja aivovammaisia hoitaen ja hieroen. Viime vuodet olen ollut koulunkäynninohjaajana erityisluokilla.

Minun vahvuuteni on sosiaalisuus ja tietyllä tavalla rento ote työhön. Työni paras tulos on tyytyväinen asiakas!

Vapaa-aikana käyn pelaamassa pesäpalloa, laskettelemassa ja kokeilen mielellään uusia lajeja.

 

Markus Frigård

Koulutettu hieroja

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi kesällä 2020, jonka lisäksi olen suorittamassa urheiluhieronnan lisäopintoja. Minulla on pitkä urheilutausta mm. lukkopainin ja brasilialaisen jujutsun osalta, joita tällä hetkellä myös valmennan. Olen aikaisemmin nuoruudessani harrastanut myös rullalautailua sekä erilaisia palloilulajeja.

Oman harjoittelun ja sen yhteydessä sattuneiden loukkaantumisten myötä minulle on kehittynyt suuri kiinostus anatomiaa ja fysiologiaa kohtaan, jonka myötä olen tälle alalle hakeutunut. Harrastusteni ja hierojaopintojeni pohjalta olen harjaantunut erityisesti aktiiviurheilijoiden lihashuoltoon. Vastaanotolleni ovat kuitenkin tervetulleita kaikki, jotka kaipaavat lihashuoltoa!

Harri Hämäläinen

Koulutettu hieroja

Olen koulutukseltani koulutettu hieroja sekä palomies. Palomiehenä olen toiminut vuodesta 2008 lähtien. Koulutetuksi hierojaksi valmistuin hierontakoulu Atlaksesta ja koulutuksen valinnaisena osana olen suorittanut niveltoiminnan edistämisen osion.

Urheilua olen harrastanut koko ikäni. Lajitaustaa löytyy mm. pesäpallosta, jääkiekosta ja kamppailulajeista. Tästä johtuen olenkin aina ollut todella kiinnostunut hyvinvoinnista ja siitä miten ihmiskeho toimii.

Jos kaipaat lihashuoltoa tai ihan vaan rentoutumista, niin tervetuloa käsittelyyni!

Varaa aika kehollesi tästä!