MEIDÄN TIIMI

Meidän iloiseen, mutta rautaiseen, tiimiimme kuuluu osteopaatti, hierojia sekä ravinto- ja kuntovalmentajat.
Henkilöesittelyt alla!
Koulutettu Hieroja Järvenpää

Marita Salminen

Osteopaatti, Koulutettu hieroja

Olen koulutukseltani osteopaatti, hieroja sekä liikuntaneuvoja. Olen suorittanut lukuisia lisäkoulutuksia, jonka lisäksi päivitän osaamistani vuosittain erilaisilla kursseilla. Vastaanotollani haastattelen, tutkin, hoidan sekä annan terapeuttisia harjoitteita erilaisiin kiputiloihin. Hoidoissani yhdistyvät hieronta, faskiamanipulaatio, nivelkäsittely, akupunktio, arpikudoshoito sekä terapeuttinen harjoittelu. Suunnittelen hoidon aina tarpeen mukaan.

Mielenkiintoni kohteina ovat erityisesti lasten ja nuorten tuki- ja liikuntaelinvaivat, neurologiset vaivat, alaselkäkipu, päänsärky ja huimaus, raskauden aikaiset kiputilat sekä pitkittynyt kipu. Vastaanotolleni voi tulla myös ilman mitään oireita, sillä koen arjen rentoutumisen tärkeänä osana palautumista ja yleistä hyvinvointia.

Koulutettu Hieroja Järvenpää

Taija Durante

Koulutettu hieroja, Ravintovalmentaja

Olen alkuperäiseltä koulutukseltani kauppatieteiden maisteri ja työskennellyt useamman vuoden toimistopainotteisessa työssä suurkaupungin kiireen keskellä. Kiinnostus kehon hyvinvointia ja terveyttä sekä ihmisläheisempää työtä kohtaan ajoivat minut lopulta kuitenkin urheiluhierojakouluun, jonka jälkeen vielä FIHF Ravintovalmentaja -koulutukseen.

Asiakkaani otan kehonhuoltajan työssäni vastaan aina yksilöinä tavoitteenani palvella juuri heidän kehonsa hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla. Vahvuuteni on niska-hartiaseudun jännitystilojen ja päänsärkyjen hoidossa. Hoidan myös purentalihaksia. Työni ehdottomasti paras tulos on tyytyväinen asiakas!

Koulutettu Hieroja Järvenpää

Anni Laaksonen

Koulutettu hieroja, Voice Massage -terapeuttiKuntovalmentaja

Olen koulutukseltani koulutettu hieroja ja Voice massage -terapeutti. Klassisen, urheilu- ja Voice massage -hieronnan lisäksi erikoisosaamisenani on nivelten liikkuvuuden edistäminen, mobilisoiva hieronta sekä imukuppihieronta. Olen työssäni keskittynyt erityisesti musiikin ja näyttämötaiteen ammattilaisten sekä äänityöläisten työperäisten vaivojen hoitamiseen. Hierontatyön lisäksi teen myös jonkin verran yksilöllisiä kuntovalmennuksia. Kuntovalmennukset suunittelen aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Minulle asiakkaan hyvinvointi ja tyytyväisyys työhöni on erityisen tärkeää. Työni pääperiaatteena onkin hoitaa jokainen asiakkaani hierojan eettisten periaatteiden mukaisesti käsillä, aivoilla ja sydämmellä. Ihmisenä olen ystävien mukaan pirtsakka, punainen tarmonpesä. Vapaa-aikaani vietän usein ylösalaisin temppuillen trapetsilla ja renkaalla. Elämässä minulle on tärkeää vapaus tehdä itselleni merkityksellisiä asioita ja viettää aikaa läheisten ja ystävien kanssa. En kanna liikaa huolta huomisesta, vaan nautin elämisestä juuri tässä ja nyt!

Maarit Tölli

Koulutettu hieroja

Olen koulutukseltani Valviran vahvistama koulutettu hieroja sekä lähihoitaja. Olen työskennellyt aikaisemmin kuntoutuspuolella selkäydin- ja aivovammaisia hoitaen ja hieroen. Viime vuodet olen ollut koulunkäynninohjaajana erityisluokilla.

Minun vahvuuteni on sosiaalisuus ja tietyllä tavalla rento ote työhön. Työni paras tulos on tyytyväinen asiakas!

Vapaa-aikana käyn pelaamassa pesäpalloa, laskettelemassa ja kokeilen mielellään uusia lajeja.

 

Markus Frigård

Koulutettu hieroja

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi kesällä 2020, jonka lisäksi olen suorittamassa urheiluhieronnan lisäopintoja. Minulla on pitkä urheilutausta mm. lukkopainin ja brasilialaisen jujutsun osalta, joita tällä hetkellä myös valmennan. Olen aikaisemmin nuoruudessani harrastanut myös rullalautailua sekä erilaisia palloilulajeja.

Oman harjoittelun ja sen yhteydessä sattuneiden loukkaantumisten myötä minulle on kehittynyt suuri kiinostus anatomiaa ja fysiologiaa kohtaan, jonka myötä olen tälle alalle hakeutunut. Harrastusteni ja hierojaopintojeni pohjalta olen harjaantunut erityisesti aktiiviurheilijoiden lihashuoltoon. Vastaanotolleni ovat kuitenkin tervetulleita kaikki, jotka kaipaavat lihashuoltoa!

Anne Partanen

Koulutettu hieroja

Olen koulutettu hieroja, amk tutkinnon suorittanut liikunnanohjaaja sekä nuorten yleisurheiluvalmentaja. Hierojana minua erityisesti kiinnostaa urheilijoiden lihashuolto. Tehokkaiden urheiluhierontaotteiden lisäksi tutkin nivelten liikkuvuutta ja tarvittaessa käytän mobilisoivia menetelmiä liikkuvuuden edistämiseksi. Haluan auttaa lievittämään erilaisia kiputiloja sekä selvittämään niiden syitä. Opiskelen ja kehitän itseäni jatkuvasti osallistumalla koulutuksiin ja lukemalla ajankohtaisia tutkimuksia.

Vapaa-ajallani treenaan voimaa kuntosalilla ja teen nopeusharjoittelua. Ajatuksenani on tulevaisuudessa juosta kilpaa veteraanien yleisurheilukisoissa. Lisäksi tykkään musisoida, instrumenttina joko piano, kitara tai suu. Olen perusluonteeltani sosiaalinen, hyväntuulinen ja nautin elämästä. Arjessa tulee olla sopivassa suhteessa työtä ja rentoutumista!

Varaa aika kehollesi tästä!