MEIDÄN TIIMI

Meidän iloiseen, mutta rautaiseen, tiimiimme kuuluu osteopaatteja, hierojia sekä ravinto- ja kuntovalmentajat.
Henkilöesittelyt alla!
Koulutettu Hieroja Järvenpää

Olen koulutukseltani lopputyötä vaille valmis ortopedinen osteopaatti. Olen myös Valviran laillistama urheiluhieroja, liikuntaneuvoja sekä FAF-kuntosaliohjaaja.

Käytän työssäni monipuolisesti eri tekniikoita kuten mobilisointia, klassista hierontaa, urheiluhierontaa sekä fasciakäsittelyjä.

Olen luonteeltani positiivinen ja työssäni tunnollinen. Ihmisten kanssa työskentely on työni parhaimpia puolia.

Vapaa-aikani käytän mieluusti tanssiparketilla, koiran kanssa lenkillä tai kädet taikinassa.

Koulutettu Hieroja Järvenpää

Olen alkuperäiseltä koulutukseltani kauppatieteiden maisteri ja työskennellyt useamman vuoden toimistopainotteisessa työssä suurkaupungin kiireen keskellä. Kiinnostus kehon hyvinvointia ja terveyttä sekä ihmisläheisempää työtä kohtaan ajoivat minut lopulta kuitenkin urheiluhierojakouluun, jonka jälkeen vielä FIHF Ravintovalmentaja -koulutukseen.

Asiakkaani otan kehonhuoltajan työssäni vastaan aina yksilöinä tavoitteenani palvella juuri heidän kehonsa hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla. Vahvuuteni on niska-hartiaseudun jännitystilojen ja päänsärkyjen hoidossa. Hoidan myös purentalihaksia.

Arvoihini kuuluvat rehellisyys, avoimuus sekä huolenpito ja työni ehdottomasti paras tulos on tyytyväinen asiakas.

Koulutettu Hieroja Järvenpää

Olen koulutukseltani koulutettu hieroja ja Voice massage -terapeutti. Klassisen, urheilu- ja Voice massage -hieronnan lisäksi erikoisosaamisenani on nivelten liikkuvuuden edistäminen, mobilisoiva hieronta sekä imukuppihieronta.

Olen työssäni keskittynyt erityisesti musiikin ja näyttämötaiteen ammattilaisten sekä äänityöläisten työperäisten vaivojen hoitamiseen. Hierontatyön lisäksi teen myös jonkin verran yksilöllisiä kuntovalmennuksia. Kuntovalmennukset suunittelen aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Minulle asiakkaan hyvinvointi ja tyytyväisyys työhöni on erityisen tärkeää. Työni pääperiaatteena onkin hoitaa jokainen asiakkaani hierojan eettisten periaatteiden mukaisesti käsillä, aivoilla ja sydämmellä.

Ihmisenä olen ystävien mukaan pirtsakka, punainen tarmonpesä. Vapaa-aikaani vietän usein ylösalaisin temppuillen trapetsilla ja renkaalla. Elämässä minulle on tärkeää vapaus tehdä itselleni merkityksellisiä asioita ja viettää aikaa läheisten ja ystävien kanssa. En kanna liikaa huolta huomisesta, vaan nautin elämisestä juuri tässä ja nyt!

Mia Lindholm

Kiinnostuin ihmiskehon toiminnasta alunperin työskennellessäni ilma-akrobaattina, ja nälkä on vain kasvanut syödessä. Kouluttauduin ensin hierojaksi, sitten osteopaatiksi ja nyt opiskelen työn ohella fysioterapeutiksi.

Toteutan työssäni erilaisten manuaalisten tekniikoiden lisäksi akuneulausta ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa. Suurin osa asiakkaistani ohjautuu luokseni perinteisten selkä- tai niska-hartiaseudun ongelmien vuoksi, mutta hoidan paljon myös purenta- kuntoutus-  päänsärky- ja huimausasiakkaita. Työni lähtökohdat ovat aina kunkin asiakkaan oma tilanne, tavoitteet sekä resurssit, pidän siitä, että minulla on aikaa perehtyä jokaiseen ongelmaan perinpohjaisesti kliinisten tutkimusten, sekä kattavan haastattelun avulla.

Omalla ajallani rämmin koiran kanssa pusikoissa, kiipeilen kankaalla ja salsaan kuin huomista ei olisikaan! Päiväni pelastaa pieni pala pullaa.

Varaa aika kehollesi tästä!